onsdag 3 augusti 2016

30 år


Sådär ja, nu har man fyllt 30. Jag har egentligen inte firat min födelsedag speciellt mycket sedan jag blivit vuxen. Det är inte så speciellt för mig, inte heller denna födelsedag,  men jag ser det som ett trevligt tillfälle att samla familjen.


Så dagen till ära dukade jag upp med kaffe, tårta och lite kakor...


..och fick besök av bland annat mina favoritbustroll!


Jag fick finfina blommor och en tavla från barnen.


Sen fick jag en present som jag blev helt tagen av. Min svägerska ha virkat detta ljuvliga linne till mig! Så underbar och precis i min storlek! Något vackrare plagg för man leta länge efter.


På kvällen kom en vän förbi med en annan fin present. Ingela har koll på vad jag tycker om. Elefantöra har jag velat ha länge och den vackra, äldre krukan letade hon fram i hennes bod. Ingela och jag satt uppe till sent och surrade, precis som det alltid blir när vi träffs. Helt perfekt avslutning på min 30-års dag!


5 kommentarer:

 1. Nämen åh, då får jag gratulera i efterskott! Du verkar ha haft en mysig dag. Vilka fina presenter du fick. Imponerande att virka ett sånt linne!

  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina! Eller hur, jag är galet imponerad! Hade aldrig själv haft tålamodet!

   Radera
 2. Grattis i efterskott, det låter som en fin födelsedag. Själv firar jag inte så mkt jag heller, brukar försöka att göra det till en dag "för mig själv" där jag gör sånt jag tycker om som ibland nerprioriteras. Som att gå i skogen, äta en lång frukost, läsa en bok..ja sånt där mysigt för mig själv :)

  Superfin topp också, vilken lyx att ha ngn som stickar ngt så fint. Den förstår jag att du blev riktigt glad över, och blomman också så klart!

  Kram Mary

  SvaraRadera