tisdag 30 augusti 2016

Att komma till insikt

Det är så kul att blogga. Ja, den här bloggen har fått mig att pröva nya saker och utvecklas på flera plan, till exempel med fotograferingen. I samma veva får jag dela med mig till er. Inspirera er. Det är också så härligt att läsa era fina kommentarer. Ja, inte bara läsa dem, jag får fina kommentarer och personer jag möter. Det är verkligen helt fantastiskt!


Under en period har bloggen dock tagit för mycket kraft. Kraft som jag helt enkelt behövt lägga på annat i mitt liv. Det spelar ingen roll hur gärna jag vill skriva, fotografera och uppdatera när jag inte har energin till det. Det visar sig väldigt tydligt i bristen på inlägg. Tråkigt nog.

Det är en besvikelse när man kommer till insikt att man faktiskt mäktar med allt som man vill utföra. Viktigt är väl dock att man till sist kommer till insikt (vad det än gäller) och därefter ser till att agera efter det.


Men detta vill jag väl säga att jag kommer ligga lite lågt med bloggen ett tag. Min tanke är inte att sluta, jag vill bara inte att förväntningar ska vara så höga. Tanken är att det fortsatt ska dyka upp inlägg men kanske inte med samma regelbundenhet som tidigare bara!

Jag hoppas att ni fortsatt kommer kika in hos mig!

Just det, instagram används lite flitigare. Nu hittar mig under namn @blandskogochhav


2 kommentarer:

  1. Jag som just hittat hit! Tråkigt, men jag förstår precis. Hoppas du finner tillbaka orken för bloggandet igen, jag kommer att finnas kvar :-D

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att det är bra att du förstår att göra så att du mår bäst själv, det är som jag sade åt Peppe öhman, det finns inga tråkiga inlägg för oss som följer bloggare, det blir mer som att titta in hos en vän och se hur hen mår. Ha det gott nu och i framtiden..

    SvaraRadera