torsdag 11 augusti 2016

Kom hösten nu?

Är sommaren slut? Över en dag kändes det som om vädret slog om. Den här torsdag kvällen är riktigt solig och fin men det är kyligt i luften, inte alls som tidigare.


För mig är det både och med hösten, jag tycker verkligen om hösten med allt vad det innebär. Jag vill dock ändå inte att sommaren ska ta slut, jag tycker ju den nyss har börjat. Men ekvationen att ha två årstider samtidigt eller vad man nu ska säga är svår att få att gå ihop, helt klart.


På något vis är det väl ändå tur att vi inte kan styra vädret, det blir som det blir och man kan inte göra annat än att acceptera varje årstid och varje dag med det väder som bjuds. Att hänga upp sig på något man inte kan påverka är ju faktiskt totalt onödigt så därför gör jag aldrig det.  


Jag är dock inte säker på att sommaren är över, augusti månad kan bjuda på härlig värme. Men återigen, det blir vad det blir och jag kommer inte hänga läpp om det visar sig att det inte blir så.


Det är inte bara årstiderna som löser av varandra utan även kläderna. På fötterna sitter favoritsandaler från Kavat som jag haft hela sommaren och på överkroppen sitter min nya Irländska flanellskjorta som jag kommer mysa i hela hösten!

1 kommentar:

  1. Ja, det har verkligen känts som höst nu ett par dagar. Jag hoppas verkligen att det kommer lite mer värme. Än är jag inte färdig med sommaren!

    Ha en fin helg!

    Kram Lena

    SvaraRadera