lördag 10 september 2016

Min nya pläd


Jag måste bara visa pläden mamma virkade till mig i 30-års present. Färgerna är helt ljuvliga och går så fint ihop med de färger jag redan har i vardagsrummet. Mysig är den också.


Det går inte att komma ifrån att det är något extra vackert över såna ting som är gjorda för hand. Helt ärligt köper jag nästan inga nya massproducerade inredningsprodukter. Det är inte för att jag tycker det är något fel med det, utan för jag inte får några känslor för dem. Visst kan det se fint ut i butiken men jag känner inget för dem och därför blir det inte värt pengen. Jag går nästan alltid ut tomhänt. Den här pläden kommer jag däremot vilja behålla i all evighet. Det är skillnad det!


3 kommentarer:

  1. Sjuuuuukt fin och vilket ljuvligt handarbete! Present av det finaste slaget!

    SvaraRadera
  2. Pläden är verkligen vacker. Och jag känner så väl igen din tanke om inredning. Det vi omger oss med påverkar oss. Att omge sig med saker med en historia, en känsla som den som skapat saken förmedlar - det betyder något. En pläd från din mamma blir ju som en varm omfamning varje gång du sveper den om dig.

    SvaraRadera
  3. Vilken present! Den har hon lagt ned tid och kärlek på!

    SvaraRadera