tisdag 13 september 2016

Stunder av lycka

 I söndags fick vi ett spontant besök av min svägerska och två av mina brorsbarn. Det i sig är inget konstigt, ett spontant besök alltså, det görs hela tiden eftersom jag har sådan tur att ha familjen samlad. Ja vet ni vad,vi bor ju alla i samma by till och med. Att få ha det absolut viktigaste i livet så nära är för mig ren och skär lycka.


Denna gång skulle de låna några Astrid Lindgren filmer av mig. Det är tur att barnen gillar Barnen i Bullerbyn och Saltkråkan eftersom de råkar vara de enda filmerna jag äger! När de skulle hem ville Molli ta en promenad med Alva och vi traskade mot min yngre bror som stod och målade på huset han bor i. Molli pekar..


...på storebror som med stort leende kommer springande mot oss.


Sen blir det fart på Molli när hon ser farmor.


Jag undrar om det är målaren hon spanar efter eller kanske är det filurerna i fönstret?


Denna lilla stjärnan alltså...


..och här har vi en till, en sån stjärna som gillar att spexa framför kameran.


Han på cykeln ropar på skoj att han ska "styla" för flickorna som står och beundrar honom. Han gör en liten stegring med cykel och vi skrattar eftersom det hela såg roligt och samtidigt så gulligt ut. Titta på fotot liksom, hur sött är det inte med den lilla damen och vovven som beundrar "actionkillen"!


Det där leendet alltså. Det är så jag känner inombords vid dessa stunder med familjen. Stunder av lycka.5 kommentarer:

 1. Åh, vilka härliga bilder! Gillar särskilt den där med gossen i fönstret. Så charmig. Härligt att ha de så nära. Förstår din känsla!

  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Ja visst är han så söt på det fotot! :D
   //Hanna

   Radera
 2. Så mysig blogg! Glad att jag hittade hit. Bor själv i Ångermanlands inland och kan tipsa om Jonna Jintons blogg, men den gissar jag att du redan känner till:) Återkommer självklart!
  Skorpan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad roligt att du hittat hit! Du är så välkommen! Jo hennes blogg följer jag sedan länge, en stor favorit :D. Vi bor faktiskt bara någon enstaka mil ifrån varandra!

   //Hanna

   Radera
 3. Hanna, du kan verkligen konsten att med dina bilder och ord förmedla den fantastiska natur vi har och rikedomen med att kunna njuta av den. Vi tar det så självklart så vi glömmer att det är en rikedom. Kram på dej!

  SvaraRadera