fredag 21 oktober 2016

Friluftslyx

Nödvändigt när man ska vara ute i naturen?
- Nej, absolut inte men det ger en guldkant på tillvaron!

Ja, så inleder jag detta inlägg. För tro nu inte att det här är något slags måste när man ska utöva friluftsliv. Prylar finns i oändlighet när det kommer till friluftsliv, vissa prylar är måsten medan andra inte är det. Här kommer några nyss inköpta prylar som inte är måsten för fem öre men ack så trevliga för den delen!


Två superfina koppar till Mårten handespresso. Ja, det är sant. Vi dricker espresso när befinner oss mitt ute i vildmarken och nu kommer vi även kunna dricka vårt kaffe med stil!


Kan ni gissa vad detta är? Ja precis, en vinkaraff!
Det här måste jag ändå säga är en livsviktig pryl. Skämt åsido, jag tror nog vi är en del som ibland vill ha med oss något gott att dricka. Att bära med en glasflaska av något slag ger onödig tyngd och blir ganska otymplig i ryggsäcken. Här är alltså lösningen på det problemet!

 
 Sist men inte minst, två vinglas i plast som kan monteras isär. Vi har faktiskt haft såna här förut men ett glas är borttappad och ena skadat. Ja, vi har verkligen använt dem, jag tror de fått åka med varje övernattningstur!
 
Man får säga vad man vill om detta, onödigt krafs kanske vissa säger, men jag vill verkligen påstå att just prylar likt dessa är de som verkligen förgyller våra turer. Det är helt okej och går alldeles utmärkt att njuta av naturen och samtidigt ha det bekvämt. För det finns inga regler när det kommer till utövandet av friluftsliv, det kan man göra på alla de vis!
 
(Man faktiskt undra om Alva tömt "vinkaraffen" med tanke på fotona...)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar