söndag 9 oktober 2016

Glasögonorm

Ja det är precis det jag är, en glasögonorm alltså!  
Men det gör inte mig så mycket eftersom jag tycker det är fint med glasögon. Under en herrans massa år, när jag spelade hockey som mest, använde jag enbart linser. Det var helt enkelt ingen vits att sätta på sig annat än linser när man hade hockey varje dag. I och för sig tränar jag mycket nu för tiden men inte hockey och då fungerar det bättre att ha glasögon ibland.


Jag har precis skaffat mig ett par nya glasögon!
Jag vet inte vad det är men på något vis får jag en känsla av riktigt gamla glasögon. Det känns som de skulle kunna använts av en fin herre eller dam för hundra år sedan eller mer vilket känns helt rätt för min del!
2 kommentarer:

  1. Vilka fina glasögon! De passade fint på dig :)

    SvaraRadera
  2. Superfina, passar dig som handsken på handen:)
    Skorpan

    SvaraRadera