tisdag 15 november 2016

Alva

Idag överlämnar jag ordet till en gästbloggare eftersom jag vet att hon är ganska populär bland er. Hon är söt som socker och gör sig bättre på bild än mig. Nu ska jag låta henne få presentera sig själv.


Hej på er!
Det är mig nu brukar se på Hannas foton. Jag heter Alva och är en västgötaspets på 4 "människoår". Jag är precis som Hanna född och uppvuxen på Sörängets Gård i Skalmsjö.


Min mamma heter Ebba..


...och min pappa heter Valle. Även de bor i Skalmsjö och jag brukar vara hos dem när matte och husse jobbar. På å vis kan man kan nog säga att det är lite delad vårdnad av mig, men det fungerar bra eftersom jag tycker omväxling förnöjer. Syskon har jag med, en av dem heter Abbe och även han bor här i byn, hos mattes bror Axel. 


Jag är allt som oftast pigg och glad och vill gärna följa med på alla av matte och husses upptåg.


Jag tycker det är roligt att paddla SUP och att springa i skogen.


Snö, det är något jag älskar. Nu ser jag framemot en snörik vinter!


Jag ska inte heller sticka under stolen med att jag tycker det är ganska skönt att ta sig en liten tupplur nu och då. Det gör jag helst på matte och husses kökssoffa.


När det kommer till mat så fungerar allt. Precis allt. Ja, jag är inte kräsen för fem öre. Det är ganska trevligt när det är bärsäsong då äter jag gärna upp både hjortron och blåbär. Jag vet att matte blir lite sur när jag äter upp hjortronen för henne och det gör det hela ännu roligare!


Bad tycker jag är mindre roligt, det går till en viss gräns med det ska gärna inte ske så ofta.


Man ska ju inte välja men det är husse jag gillar bäst (eller det är vad han tror, det är han som matar mig med godsaker och då gäller det att ställa in sig!)

 

Jag skulle nog säga att båda är bra, på olika vis. 


Tack och Hej från mig!

//Alva


3 kommentarer:

 1. Vilket fint inlägg! :) Hon verkar vara en superhund! Såg en Västgötaspets på en lydnadstävling en gång, den var så fin!

  SvaraRadera
 2. Alva ... du verkar hamna lika ofta på foto som jag /Sokko

  Många fina foton av Alva/ Ljusletaren

  Puss till Alva från Sokko med familj

  Ps Kom gärna och hälsa på i vår blogg också

  SvaraRadera
 3. Sikke en dejlig Alva! I gør jer allesammen godt på billeder, synes jeg: )
  Bedste hilsner herfra Danmark.

  SvaraRadera