lördag 26 november 2016

Loppisfyndar inför julJag är helt såld på gammalt julpynt för den som inte redan visste det. Här om dagen köpte jag en ask med ett gäng olika gamla julgranskulor.


Den i rosa och silver med hjärtan i glitter är favoriten. Undra hur många julgranar denna hängt i under sina år? Och hos vem? Även om jag aldrig kommer få reda på hur det faktiskt ligger till tycker jag det är spännande att tänka så om ting jag köpt på loppis.


Jag kunde heller inte motstå denna lilla tomtenisse, är den inte söt?


Textilier är något som inte kostar många kronor när de köps i andra hand. Man kan komma över vackra, handvävda dukar för en någon tia. Det är helt galet med tanke på det arbete som lagts ned. Det är precis lika galet att de allra flesta köper nyproducerade textilier från fabrik för flera hundra! Jag köpte mig en fin duk som nu ligger på köksbordet. Jag önskar kunna komma över några vita kappor till mitt kök. Man vet aldrig vad man dyker på när man går på loppis, kanske finner jag något.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar