fredag 25 november 2016

Vinn ingefärsdoftande såpa

Detta inlägg är ett samarbete mellan Bland skog och hav och VästerbottensSåpa.

Det nalkas jul och julstöket är säkert igång på flera håll. Om inte, så närmar det sig den tiden. Nu har ni chans att vinna såpa av bästa slag lagom till julstädningen! I potten finns en flaska julsåpa med doft av ingefära från VästerbottensSåpa.


Såpan är tillverkad i Siksjönäs i Västerbottens inland där VästerbottensSåpa har sitt såperi.
För er som inte känner till VästerbottensSåpa så har jag skrivit om en av grundarna Sara Idenfors, det inlägget finns här.
Jag vill även passa på att tipsa om deras webbshop där det finns en massa fina produkter! Ett tips är deras nylanserade glöggkrydda! Följ gärna VästerbottensSåpa på facebook.

Nu, åter till tävlingen. 

För att delta ska du göra följande:
Berätta kort varför du ska vinna! 

Svara i kommentarsfältet nedan och ange mailadress så att jag kan nå dig. Jag väljer en vinnare.
Tävlingen pågår till den 5 december kl. 18:00.
Vinnaren kontaktas via mail och anges i detta blogginlägg då tävlingen är avslutad.

Vinnare är Jenny, jag kontaktar dig!9 kommentarer:

 1. Hej!
  Som höggravid har jag en del "cravings", ingefära är en av dem. Att då ha ett hem som doftar lätt av ingefära låter som en dröm! Vore därför fantastiskt kul att vinna!

  SvaraRadera
 2. Efter att jag läst ditt inlägg i höstas så har jag byt ut alla mina "vanliga" rengöringsmedel mot såpa istället. Blev glatt överraskad över hur bra det faktiskt är och hur gott det doftar. Det hade varit så härligt att få hela hemmet att dofta ingefära ihop med såpan.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Är en såpanörd :) , använder såpa till det mesta. Försöker inspirera andra att testa såpa ! Har dock inte testat denna sort och blir jättenyfiken då jag inte kände till den. Och ingefäradoft är ju aldrig fel ;)
  Trevlig advent ☆♡☆

  SvaraRadera
 4. Såpa går att använda för att rengöra det mesta. Den luktar också fräscht och gott. Såpan har används i många år och är miljövänlig. Jag vill prova Norrlands såpa från Västerbotten. Julsåpan med ingefära låter fantastisk. Bra för hälsan och själen. Vilken härlig doft det kommer att bli. Riktig härlig julstämning.

  SvaraRadera
 5. Låter som en dröm att få göra julfint och låta hemmet dofta pepparkaka! Självklart vill jag vara med och tävla - har både "hus" och torp att förgylla:)
  Skorpan

  SvaraRadera
 6. Mamma berättade för länge sedan att hennes mamma på 30-talet skurade golvet i fattigstugan med såpa. Nu är mamma, 88, långt inne i dimmorna, men det sägs att dofter kan nå in i töcknet och tända någon liten igenkänning, förhoppningsvis en trygghet!

  SvaraRadera
 7. Åh, jag minns när du för ett tag sedan publicerade ett inlägg om Västerbottensåpan! Blev så nyfiken och sugen på en flaska men glömde sedan helt bort det. Skulle vara himla kul att få testa, men vinner jag inte gör det inte så mycket. Kommer nog köpa mig en flaska i vilket fall som helst när jag flyttar och behöver fylla på städförrådet! Så jag tackar för påminnelsen!

  SvaraRadera
 8. Möjligen skulle jag kunna tänka mig att vara en av vinnarna av ingefära såpan för att det är lite synd om mig just nu.. bihåleinflammation (och då menar jag alla hålor..) i en vecka och enda som tröstar är R Voltaires mango ingefära "huvudrensare" så kunde tänka mig att ingefära såpan gjorde att jag orkar städa lite inför kommande helger.. hur som helst önskar jag dig God fortsatt ork med bloggandet, vi är säkert fler som småmyser av dina inlägg men inte alltid kommenterar.. allt gott!

  SvaraRadera