fredag 9 december 2016

Friluftsambassadörer

Örnsköldsviks kommun har fått utmärkelsen årets friluftskommun för tredje gången på kort tid. Vilket jag personligen verkligen kan förstå med tanke på hur mycket det finns att erbjuda i den här underbara kommunen.

Som en del i detta har Örnsköldsviks kommun valt att lyfta fram den personliga natur-och friluftsupplevelsen genom ett antal friluftsambassadörer. Jag, och Mårten och några andra härliga människor har precis börjat instagramma under namnet @friluftsambassador där vi kommer lyfta fram det vi tycker är det bästa med Örnsköldsviks friluftsliv.


Jag tycker det är roligt att få vara med och visa på friluftsupplevelser på mitt vis. Nämligen att det kan vara en del av vardagen. Friluftsupplevelser behöver verkligen inte vara något exklusivt, dyrt eller svårtillgängligt utan snarare tvärtom. Hellre komma ut ofta på små äventyr i vardagen än att göra det så avancerat att det aldrig blir av! Såklart lyfter jag fram landsbygden, eftersom det är där jag har mitt hjärta.

Följ oss vettja!


1 kommentar: