lördag 10 december 2016

Julgransjakt och isspaning


Äntligen en dag med lite kyla och sol! Med temperaturen på -15 tog vi med oss hundarna till skogs för att fånga lite solsken och leta julgran. Det är första gången denna vinter jag har pälsat på mig så mycket kläder. Äntligen säger jag! Plusgrader är jag så less på nu, jag vill ha minusgrader och snö!


Även om det är snålt med snö vad det väldigt vackert uppe på berget.


Det är märkligt vad lite som behövs egentligen, en liten tur i solen och det känns som man gjort "värsta grejen". Jag älskar verkligen att ha nära till naturen!


Vi hittade en julgran men jag kan inte säga att vi la ett allt för stort jobb på att hitta den "perfekta". Är den bara okej så löser det sig när man pyntar den!


Sen kollade vi av isen.


Alva och jag tror nog det får bli en skridskotur imorgon!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar