söndag 4 december 2016

Julköket

 

Mitt julkök.


 Stjärnor hänger i fönstren och juliga gardiner är på plats. En liten gran har jag dessutom tagit in. Jag tycker det är så fint att bara ha de som de är, utan pynt och allt.Söta gamla julkort har jag hängt på väggen.
 
 
 Överst på stringhyllan står den fina kyrkan. En sån här kyrka har alltid funnits hos farmor och farfar och jag tyckte så mycket om den som barn. Ja, det gör jag fortfarande och därför har jag nu en egen. I kyrkan har jag lagt en slinga på batteri istället för ansluta kontakten. Då slipper jag ha ful sladd hängandes efter väggen.


Som ni ser släpper dessa gardinerna igenom mycket ljus vilket känns viktigt den här mörka årstiden.


Det är så fint att stoppa hyacinter gamla vaser och grönt glas är jag lite extra förtjust i.


Nog är det bra mysigt kvällstid också.

3 kommentarer:

 1. Åh vad mysigt! Så där avskalat och härligt som julen ska vara i min mening. Och den gröna glasljusstaken på bordet! Helt underbar!

  SvaraRadera
 2. Så enkelt och varmt välkomnande. En känsla av "förr". Gillar det verkligen:)
  Skorpan

  SvaraRadera
 3. Åh så vackert och julfint!!!

  SvaraRadera