söndag 11 december 2016

Ute på hal is


I morse visade termometern -19 grader men vi trotsade kylan och begav oss ut på isen precis som planerat. Men det gäller att tänka till, vara rätt klädd och inte sitta still många sekunder.


Jag kan dock inte säga annat än att det var klart värt lite frusna tår och fingrar!


Alva agerade fotograf genom att bära GoPro-kameran på ryggen. Det är inte det lättaste att fånga två skridskoåkare på bild så jag tyckte hon gjorde ett bra jobb.Jag tog sen över som fotograf så att även hon skulle få njuta lite.


 

En liten film bjuder jag också på!


Makalöst vackert var det och nästan precis lika härligt var det att komma in i värmen efteråt!1 kommentar:

  1. Faktiskt fina bilder av både folk och fä. . Ni har det i familjen så att säga. Och vad roligt med riktig vinter; här på västkusten i österbotten pendlar vi mellan plus och minus grader och mellan "ebb" och "flod"; jag avundas er.. dock utan att missunna er..

    SvaraRadera