måndag 30 januari 2017

Helgen


Den här helgen har varit händelserik fast på ett lugnt och behagligt vis. Efter ha avslutat arbetet i fredags åkte jag och Mårten till Mårtens föräldrar i Salusand. Därifrån åkte vi vidare mot simhallen i Nordmaling och avrundade fredag genom ett härligt simpass. Det blev lördag morgon om vi tog oss en promenad till havet.


Även om det inte ligger någon is på havet så ser det lite smått kallt ut!


Mitt i dagen åkte vi in till Ö-vik och spanade in pondhockeyturneringen som spelades i hamnen under dagen. Min bror spelade i ett av lagen (Hellström Bil och Maskin) så det var extra kul att vara på plats. Riktigt roligt evenemang måste jag säga! Vid 15-tiden åkte rullade bilen mot Skalmsjö och det blev en lugn kväll hemmavid.


Söndagmorgon och promenad till föräldrarna som bjudit in till våffelfrukost!


Pappa hade gjort smet till ett helt kompani så det fritt fram att äta så många man ville.

 
Efter en rejäl frukost tog jag och Mårten en tur i skogen tillsammans med Freddi och ett gäng hundar. Mårten och Freddi ser ut över delar av byn.
 
 
Helt plötsligt blev det riktigt trafikerat på vägen när vi träffades på ett gäng renar.


Solen sken på oss uppe på berget.


 
Snö har vi tyvärr inte så gott om men det hindrar inte från att ha roligt med snowracer. Att glida runt på isen var riktigt skoj, både för stora och små.
 

Söndag avslutades i behagligt tempo med lite städning, tvättning och annat pyssel. Nu väntar en ny vecka och tänka sig, vi går in i februari! Vetskapen om att ljuset sakta med säkert kommer åter gör att det känns enklare.
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar