tisdag 31 januari 2017

Veckans...

Jag blev inspirerad av min underbara blogg- och instagramvän Isabell, Livet på backen, att ha en återkommande lista på bloggen. Det går alltså ut på att jag sammanfattar gången vecka med ett antal rubriker. Att välja rubriker är inte helt lätt och jag säger som Isabell, rubrikerna kommer att kunna ändras. Någonstans måste jag ju börja, kanske har du tips på en rubrik?

 
VECKANS ROLIGASTE 
 
Jag måste nog säga att veckans roligaste var att återigen träna hockey. Det är väl ca 6 år seden jag slutade efter att ha spelat i 19 år. Örnsköldsvik hockey har som ambition att starta upp en damverksamhet och jag måste säga att vi lyckats bli ett starkt gäng redan vid andra träningen (se foto). Tanken med detta lag är att man som tjej ska ha möjlighet att spela på en nivå som inte kräver att man lägger all sin fritid åt sporten. Framåt kör vi en träning i veckan vilket känns helt rimligt att hinna med i nuläget.
 
 
VECKANS SKAPANDE 
 
Vävningen i bygdegården har startat igång efter julledighet och jag jobbar med att sätta upp en väv. Tanken är att jag ska väva kuddar till kökssoffan och det ser jag framemot! I övrigt har jag lite annat småpyssel på gång men det får jag visa upp när jag kommit någon vart.
  

VECKANS LANDSBYGDSTIPS
 
Läs Isabells blogg, om livet på backen i Skråmträsk och renoveringen av deras fantastiska gård. Nyss skrev hon ett sammanfattande inlägg om renoveringsåret 2015, otroligt roligt att läsa. På något vis har Isabell och jag klickat och det får jag tacka sociala medier för eftersom vi aldrig träffats! En dag hoppas jag dock att vi ska sitta och dricka kaffe tillsammans.
 


VECKANS FUNDERING

Är det någon mer än jag som börjar drömma om varmare tider nu när vintern är så tråkig? Jag drömmer om grönt gräs, doftande blommor och att hämta sallad i sitt egna trädgårdsland! Tyvärr är det ju en bra bit kvar så jag började fundera på om jag inte ska försöka odla inomhus på fönsterbrädan. Det borde väl gå även i norr, eller vad säger ni?  Här hittade jag lite inspiration.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar