lördag 25 februari 2017

Kreativt kaosJag känner mig kreativ för tillfället och har under en tid funderat över vad jag ska göra av alla mina tygsnuttar. Ni vet, såna där små bitar som man inte vet vad man ska göra av fast man ändå vill spara på! Jag har en hel del riktigt gamla tygbitar. Vissa bitar är till och med delar från gamla kläder.


Igår kväll såg det ut så här, jag har dragit fram tyger och Alva somnade mitt i kaoset.


Här är ett litet smakprov på vad jag håller på mig. Smycken av olika slag, alla bestående av tygrester skyddade med glas. Tanken är att jag ska sälja dessa på konst-och hantverksrundan den 1 maj och får jag inget sålt, ja då har jag glada smycken för resten av mitt liv. Det är ju inte fel det heller! Framförallt gör jag detta för att jag tycker är kul att skapa.


En lite större ring i träinfattning.


Ja, har du småbitar av småmönstrade tyger vet du nu någon som vill ha!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar