måndag 13 februari 2017

Skidor i Storborgaren


I helgen åkte jag tillsammans med mamma och pappa till Storborgaren efter tips av min bror Axel. Här ordnar man varje är ett träningsläger för längdskidor och inte nog med det så bjuds det på lunch i byns bygdegård. Vilket fantastiskt initiativ, ja detta är vad jag älskar med landsbygden! I stort sätt händer det grejer i varje lite by och generellt bygger allt på ideella krafter. Tänk vilka krafter som finns samlade på landsbygden!


Vad ska jag säga, gudomliga skidspår kanske!


Jag skidade runt med ett stort leende.


Efter att ha åkt ca 1,5 mil i finfina skidspår träffade jag på några av de boende i byn. De tyckte att vi skulle spana in byn lite ytterligare. Husen ligger i belägna i rad på en ås med vacker vy över sjön.


Är det inte vackert så säg! Hit kommer jag nog komma tillbaka till sommaren för lite SUP-paddling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar