onsdag 15 mars 2017

En strålande helg

Det finns knappt ord för den här helgen, det känns som man nästa tog igen en hel vinter på en helg faktiskt. Månsken, solsken, skidåkning, grillning, ja helgen innehöll allt så som en riktig vårvinter helg ska innehålla! Att på hemmaplan, tillsammans med familjen, kunna ha det så här bra, ja det slår precis allt.


Fredag eftermiddag tog jag och Mårten skotern och får att spana in en plats för att tälta på. Ja, ni läste rätt. Vi hade en plan att vintertälta under fredag natten med tanke på att det var fullmåne, men vi valde tillsist att hoppa över det.  


 Jag tycker så mycket om de olika vyerna i den här byn, jag blir aldrig någonsin less. 


Senare på kvällen tog vi oss ut för att titta på den fanatiskt vackra månen. Helt otroligt vilka ljusa kvällar vi hade under helgen.


Lördag startades med några varv i vårt längdskidspår. Jag och Alva fick ihop strax över 1 mil och det var vi väldigt nöjda med.


Eftermiddagen spenderades på Skalmsjösjön på allra bästa sätt. Vi nöjt av solen...


..pimplade...


...grillade...


..och bara hade det trevligt helt enkelt.


När solen började gå ned var det dags att skida hem. En dimma hade dragit in över isen och helt plötsligt stod vi i ett eldhav. Ja, solen såg verkligen ut som det brinnande klot det faktiskt är.


Helt galet vackert!


Efter en dusch tog vi på oss skidor igen och skidade över sjön till mina föräldrar där det var dags för familjemiddag. Jag tycker det är fantastiskt när man kan ta skidorna istället för bilen! 


Sen blev det söndag och vi åkte till Bågasjön. 


Vi följde samma princip som under lördagen. Alltså att njuta av vädret.


Och kaffe såklart!


4 kommentarer:

 1. Tack för fina bilder.
  Monica

  SvaraRadera
 2. Wow! Fantastiska bilder! Underbart att få ta del av!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Så många fina bilder ... njuter och tack för det :-)
  /kram

  SvaraRadera
 4. Ser helt ljuvligt ut! Så glad att jag hittar hit!

  SvaraRadera