lördag 25 mars 2017

Kvällshälsning från Bydalen

Här kommer en liten kvällshälsning från Jämtlandsfjällen. Jag befinner mig just nu i en stuga i Bydalen tillsammans med Mårtens familj. Uppkopplingen är inte den bästa men jag tror nog jag ska lyckas ladda upp ett litet inlägg.


Jag har precis kommit in från lite kvällsåkning i backen. Ursäkta bildkvalitén, enbart mobilen som fått följa med ut dessa dagar.


Sen i torsdags har här åkts många kilometer längdskidor. Ja, jag har till och med hunnit med ett löppass. En riktigt träningsläger har det blivit av den här helgen. Där emellan har det ätits god mat och spelats sällskapsspel. Vädret har varit lite upp och ner, men en del sol har vi faktiskt fått. 


Idag satsade vi på en dag i backen och det gjorde vi helt rätt. Imorgon avslutar jag med ett längdskidspass innan det är dags att åka hemåt mot Skalmsjö.

Nu ska jag dock återgå till att vara sällskaplig. Ha en fortsatt trevlig helg!


2 kommentarer:

 1. Åh vilken nostalgi. I Bydalen var jag varje sportlov som barn. Där lärde jag mig åka utför. Förmodligen skulle jag inte känna igen mig nu.

  Ha en fortsatt härlig helg!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Vad trevlig att se fler bilder från Bydalen och det var roligt att träffas som hastigast vid pizzabuffén :). Mitt inlägg från helgen ser lite annorlunda ut, uppe på kalfjället var det rätt häftigt väder både fredag och lördag. Du ser min man Erik (som du pratade med vid buffén) på en av bilderna ute i snöyran på en av bilderna här: http://www.helenscolorlife.com/bydalen-och-snostorm/
  Ha en fortsatt bra vecka och trevlig helg!

  SvaraRadera