onsdag 15 mars 2017

Nytt på foten

Jag och skor går inte så bra ihop. Antingen är de för smala eller så passar inte storleken. Jag ligger oftast mitt emellan två storlekar vilket innebär att många skor inte passar mig. Jag har därför lite svårt att hitta skor och speciellt sådana som kan passa fint till kjol och klänning. Skor som är lite nättare men inte högklackat eftersom jag inte tycker om det.


I förrgår var jag på en av stadens secondhand och såg ett par skor som jag tyckte såg charmiga ut. Nog tyckte jag de såg lite små ut men jag gav dem ändå en chans. Vet ni vad, de var riktigt sköna och passade mig i storleken. De är breda och riktigt mjuka och härliga. Gamla är de, fast nog aldrig använda. Sulan såg nämligen helt oanvänd ut. 


Det är ett svenskt märke, "Sjölin-sko". Jag försökte mig på att googla märket för att hitta något spår från var de är tillverkade men kunde faktiskt inte hitta något. Känner du till skon eller kanske stilen på skon? Har ingen aning när de kan tänkas vara gjorda. Det spelar inte stor roll egentligen eftersom jag tycker om dem, men det är så roligt att veta lite mer!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar