måndag 17 april 2017

Odlingsuppdatering 1

 
Jag har ett mål om att försöka vara bättre på att uppdatera kring odlingen detta år, vad tror ni om det? Ställ gärna frågor eller kommentera om det är något speciellt ni undrar över. Det ni ser på listan ovan är vad jag och mamma tänker odla detta år. Får vi något infall kan det hända att det blir något ytterligare men detta är planen än så länge. Som tidigare använder vi mammas och pappas växthus och anlägger trädgårdslandet intill mitt hus.
 
 
Det ni ser på fotot ovan är vad vi petat ner i jorden hittills, eller vi, det är mamma som gjort det mesta arbetet än så länge. Jag hoppas på att kunna hjälpa till mer framåt. Vi satsar på lite mindre tomater som kommer kunna växa i kruka. Jag fick ett tips av en bloggläsare om körsbärstomaten Tiny Tim vilket ska vara en lättodlad körsbärstomat för odling i kruka på balkong, fönsterkarm, växthus eller utomhus i mycket skyddat läge. Passar alltså såna som mig, som är utan växthus! Den provar vi i år och jag hoppas det ska bli lyckat.


Gurkorna växer på bra och dessa kommer planteras i mammas och pappas växthus eftersom de inte kan planteras utomhus utan skydd. Jag sitter faktiskt om drömmer om ett växthus. Jag vill ha ett så pass stort växthus att man kan sitta där inne och filosofera med en kopp kaffe i handen. Ett växthus är inte direkt gratis men samtidigt vill jag ha ett rejält som håller. Vi får så vad jag kan hitta på tillslut!
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar