onsdag 26 april 2017

Varför alla dessa foton på kläder?

Vad nu, varför alla dessa bilder på kläder kanske någon tänker!

Man kanske skulle kunna tro att jag helt plötsligt fått ett stort intresse för kläder, men riktigt så är det inte. Svaret är ganska enkelt, under de år jag haft min blogg har jag arbetat på en räddningstjänst och gått i uniform hela dagarna. På kvällar och helger blir det andra former att arbetskläder som åker på. Om inte det, så är det friluftskläder. Men nu för tiden arbetar jag som konsult och har därigenom ingen bestämd klädkod. Det har gjort att jag faktiskt får användning för min garderob igen. Jag är inte intresserad av mode och vad som är "inne". Jag är intresserad av kvalité och kunna klä mig personligt på ett relativt billigt vis. Antingen har jag hittat kläderna på loppis eller så har jag ärvt det. Ibland har jag nya plagg men det är ganska sällan. Skulle nästan säga att ju äldre kläder desto bättre och allra bäst är det om jag vet som ägt plagget innan mig. Jag har b.la en klänning som min mammas farmor haft och den är så värdefull för mig. 

Med det sagt kommer ni nog få stå ut med lite inlägg om kläder framöver. I hopp om att kunna inspirera om att man inte behöver köpa det senaste eller dyraste för att få en personlig och snygg "look".


Gårdagens utstyrsel. Allt på bilden har någon annan ägt innan mig. Den prickiga sidensjalen har jag ärvt från mammas faster. För skoj skull kan jag säga att hela denna utstyrsel kostade under 500 kr (klänning, kofta, kappa, strumpbyxor och sjal).1 kommentar:

  1. Den första bilden gillar jag verkligen, mode eller ej. Lite mera av skuggan till vänster hade kunnat vara med men annars riktigt bra! Kontrasten mellan det gröna och och rosa med grå bakgrund är suverän!

    SvaraRadera