söndag 21 maj 2017

Campingpremiär


I fredagskväll åkte vi till Hällvattnet som ligger några kilometer från hemmet för att campa. Ja, det är sant, vi åkte inte längre än så. Vill man att friluftsliv ska bli en större del av vardagen så handlar det om att se det fina som finns i ens närhet. Precis det försöker vi att göra och det är faktiskt inte första gången vi åker hit för att campa. Det är inte sista gången heller för den delen!
.

Solnedgången var helt fantastisk. 


Jag fångade de sista strålarna innan solen gick ned. Sedan var det dags att krypa till kojs. Vi som oftast brukar tälta lyxade faktiskt till det genom att låna mammas och pappas husbil. Det är väldigt mysigt med tält men det kändes väldigt behändigt att sova i husbilen.


Morgonen, vilken underbar morgon!


På fredag hade Mårten förberett frukosten, stekt bananpannkaka och gjort en fruktsallad. Köket hade vi med för att värma pannkakorna något.


Till det hade vi keso och hemmagjord hallonsylt. Mums! Om ni blir sugen på denna nyttiga bananpannkaka så finns receptet här.


Inte nog för att vi campade för första gången för säsongen så gjorde vi SUP-premiär och det på spegelblankt vatten.Runt lunchtid åkte vi hemåt och hade då fyllt på energikontot rejält. Hur skönt är det förresten inte att det bara tar ett par minuter och sen är man hemma, jag tycker det bara finns fördelar med att campa i närområdet!


2 kommentarer:

  1. Det ser helt fantastiskt ut där!

    SvaraRadera
  2. Ja, det är riktigt coolt. Min vän återvände nyligen från en turné till Prag. Det skulle vara en konsert i Rammstein-gruppen. Brandutställning, hantverks öl och många känslor, det är vad Prag är. Om jag har turen att vinna på guts casino , ska jag också resa, men jag gillar New York mer. I Europa var jag praktiskt taget i alla länder. Kanske bonusar och kampanjerbjudanden kommer att offentliggöra dagen för min resa närmare verkligheten.

    SvaraRadera