lördag 13 maj 2017

Den bästa tiden är nu


Jag för det mesta tyckt att den tiden på året är ganska tråkig och ful, det är inte vintervackert men inte heller en grönskande vår. Det mesta i naturen ser mer dött ut än levande. Men jag har verkligen kommit att omvärdera den här tiden. Först och främst har jag en tanke om att man måste se tjusning i varje årstid, att t.ex. konstant längta efter värme och tycka resten av året är en pina, det skulle göra livet bra tröttsamt känner jag. 


För det andra så har jag kommit att tycka att det är något extra speciellt med den här tiden när vi står mitt emellan två årstider. Det är inte dött ute, snarare tvärtom. Livet finns där och det gror för fullt, man måste titta lite mer noggrant bara. Det bubblar faktiskt av liv. Varenda sekund händer det något nytt i naturen. Igår några få grässtrån vid husväggen, idag de första små blommorna. 


Jag som alltid längtar efter sommaren gör faktiskt inte det nu. Jag vill faktiskt att tiden ska gå i slowmotion, jag vill se varenda steg mot en grönskande sommar, jag vill hinna njuta innan naturen är i full blom!1 kommentar:

  1. Detta är ett utmärkt alternativ för rekreation, innan jag ofta gick till landsbygden med mina vänner. Men tiden tippar, prioriteringar förändras och jag började bli involverad i spelet guts casino Eftersom det ger mig många positiva känslor och tillåter mig att kommunicera ofta med vänner online.

    SvaraRadera