onsdag 21 juni 2017

Ett besök på LångnäsetHär om dagen hade jag en sådan där toppen eftermiddag, ja det kan inte bli så mycket bättre. Jag åkte till grannbyn Myckelgensjö för att träffa en mycket god vän, ja en av de allra bästa! Först promenerade vi i solskenet och sedan tog vi med oss mat och åkte till vackra Långnäset. 


Långnäset är en udde i Myckelgensjö som bildades under istiden och sträcker ut sig i sjön. Längst ut står en vacker fäbodstuga med ladugård och mjölkbodar. Redan på stenåldern bodde folk här och man har bl.a hittat en yxa (4-5000 år gammal) på Långnäset.


Det är aldrig tyst när Ingela och jag träffas. Men mellan allt surrande fick vi i oss middag bestående av en kycklingsallad och därefter kaffe och fruktsallad.


Alltså kolla in denna söta emaljkopp. Ingela hade köpt två såna här på loppis och gav dem till mig. Jag blev verkligen helkär i dem! Dessa kommer nu få hänga med vid varje utflykt vi kommer göra framåt!


Det är verkligen så vackert här ute och väl värt ett besök tycker jag. 


Är det inte vackert så säg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar