lördag 17 juni 2017

Hanns Finheter + Första IntrycketÄven om mitt pysslande med smycken bara är en hobby så är det roligt att utveckla sig känner jag. Jag låtit trycka upp fina visitkort och en liten stämpel så att jag kan stämpla mina små papperspåsar. Jag är riktigt nöjd över resultatet!


Nu till något ännu roligare! Vet ni vad, nu finns mina smycken på den så fina klädbutiken Första Intrycket på Bredbyn. Det är verkligen så roligt att kunna få ställa ut mina smycken i en butik och jag kan inte tänka mig någon mer passande än hos gulliga Susanne på Första Intrycket.


Jag fick möjlighet att använda denna mysiga hörna i butiken och jag är så nöjd över resultatet!


Här hittar man olika varianter av ringar vilka alla är gjorda av överblivna tygbitar.


Halsband i massor! 


Se till att besöka Första Intrycket, för förutom mina smycken finns självfallet en massa fina kläder att kika på! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar