onsdag 14 juni 2017

Under saxen

Det känns som det var för länge sedan, men idag såg jag äntligen till att få mitt hår klippt. Jag blev så nöjd och inspirerad att jag kände att jag behövde föreviga det hela. För helt ärligt, det är tyvärr inte ofta jag fixar med mitt hår och får känna mig så här fin!


Allt som oftast gör jag ingenting med mitt hår utan sätter upp det i en slarvig tofs. Förutom att det känns tråkigt och att jag inte riktigt trivs i det (om det inte är under träning) så sliter det även sönder mitt hår i nacken. Jag har självfall och lite smålockigt hår och en sådan här frisyr och styling är så mycket mer jag! Det är min svägerska Moa som klippt mig, hon håller på att utbilda sig till frisör. Jag tycker hon gjorde ett toppenjobb med tanke på att hon bara är någon månad in i utbildningen. Jag hoppas hon framåt ska kunna guida mig bland enkla håruppsättningar, såna som kan göras på ett kick men ändå är fina. För nog borde det finnas såna va!


Och det underbara sommarklänningen, den är vintage!


1 kommentar:

  1. Å vilken mysig blogg du har, hittade hit via ditt instagramkonto.

    Aggie//mintekopp.se. se

    SvaraRadera