söndag 9 juli 2017

En invigning


Igår rullade jag iväg på cykeln tillsammans med Alva till andra sidan av Skalmsjösjön, hem till mina föräldrar alltså. Det finns en plats vid sjön som kallas "hammarn", fråga mig inte varför för det har jag ingen som helst aning om. På hammarn står sedan tidigare en bastutunna och nu var det sags att inviga pappas nybyggda lusthus/grillstuga!


 Detta har han byggt själv och är det inte fint så säg!


Det bjöds på grillat över öppen eld. Synd för mig att jag redan stoppat i mig en hel grillbuffé tidigare! Men det var väldigt trevligt hur som helst. 


Vilken dag och vilken kväll vi hade igår alltså. Det är inte så många av dessa dagar och kvällar på en sommar så det gäller att försöka ta vara på det så gott det går. Det var flera av oss som jobbat i bygdegården under dagen eftersom Skalmsjös årliga kamsfest av stapeln i helgen. Av den anledningen var det tur att kvällen också var så fin, då fick vi alla njuta en stund av den fina sommardagen.


Några passade på att fiska medan jag fotade och njöt av den vackra kvällen. 


Fint avslut vid sjön som så många gånger förr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar