lördag 29 juli 2017

Fynden från kvällsloppisen

För en tid sedan var jag och mamma på nattloppis i Junsele och där fanns över 60 loppisar! Inte nog med detta fanns även andra utställare och man kunde köpa både fika och mat. En riktig folkfest visade det sig vara!

Här visar jag mina små fynd jag gjorde under kvällen.


Jag fyndade ett gäng underbara smågafflar i härliga färger. Jag tänker mig att att man kan ha dessa om man äter lite tilltugg, t.ex. ost eller oliver. Ja, ni kan säkert föreställa er.


Vackra plåtburkar. Kan man få för många av dem? Det kan man säkert men det är svårt att motstå dem!


 Jag tänkte att jag skulle kunna använda det som ett litet smyckeskrin. Förresten är alla smycken däri gjorda av mig, är du intresserad av något så hör av dig!


Två vackra äpplen i glas.


Barnkläder är något av det bästa man kan köpa begagnat. Oftast knappt använda och kostar en bråkdel mot butikspriset. Jag har en liten brorsdotter som jag vet är mycket förtjust i Mimmi så det fick bli ett inköp av dessa söta plagg.


Sist men inte minst blev det en gammal trådrullshållare. Användbar som ni ser men främst charmig skulle jag säga!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar