söndag 2 juli 2017

St Olavsloppet 2017

 I torsdags eftermiddag packade vi in oss i bilen och åkte mot Jämtland. Vi skulle delta i St. Olavsloppet, en tävling som går mellan Trondheim och Östersund och är hela 34 mil. Det börjar faktiskt bli en tradition för mig och Mårten att delta i den här roliga tävlingen!
 
 
Såklart utgjorde vi bara en del av ett helt lag som kämpade sig igenom hela denna sträcka. Tävlingen startade på onsdag men jag och Mårten sprang under fredag och på lördag. Att tävla i stafett på det här sättet är väldigt roligt speciellt när man har så många härliga människor runt omkring sig! Pricken över i:et har vi haft ett fantastiskt väder, riktig högsommarvärme och strålande solsken!

Jag sprang två sträckor dessa två dagar och jag är nöjd. Även om jag tycker om löpning är jag verkligen ingen mästare, men jag gjorde det jag kunde och det är gott nog!
 
 
Mellan fredag och lördag sov vi på en camping strax intill Levanger eftersom vi skulle starta i Levanger på lördag morgon. Vi fick uppleva en sån där fantastisk sommarkväll.
 
 
Bara njuta av solskenet och ladda batterierna inför en ny dag med löpning.  
 
 
Det gick verkligen bra för vårt lag, alla har varit så duktiga och peppat varandra. Mårten sprang sista sträckan och vi i laget som åkt med till Trondheim sprang in med honom i mål! En riktigt härlig känsla att springa i mål tillsammans med laget.
 
 
Jag säger då det, att röra på kroppen gör mig så gott. Ren och skär glädje alltså!
Nu laddar jag för nästa utmaning. Om ett par veckor gör jag premiär i swimrun-världen. Mer om detta kommer i ett annat inlägg!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar