tisdag 1 augusti 2017

Ett besök hos Vintage by Callicoat


I samband med nattloppisen i Junsele för några veckor sedan gjorde jag mitt första besök hos Vintage by Callicoat som drivs av Elaine Callicoat och Mattias Danielsson. Elaine och Mattias hade då precis landat i deras vackra hus efter att ha flyttat 50 mil norrut.  Idag åkte jag och min kompis Ingela till Junsele för att besöka Elaine i hennes fina butik.


Trevliga Elaine.


Klänningar, skor, handskar och väskor från förr är exempel på sådana ting som hittas här.Vackra klänningar var du än tittar.


Som ni ser är butiken så mysig.


Nu till mina fynd! Jag var på jakt efter en dräkt, men det bidde två klänningar denna gång!
Först och främst denna fantastiska röd- och vitblommiga klänning i skönt tyg som verkligen satt som en smäck. En sådan klänning man aldrig vill ta av sig!


Fint fall i den klänningen.


Nu till denna skönhet. Vad sägs om denna 70-talare! Fin i skicket och en så trevlig modell.Butiker som denna och fina Cathrins butik i Hållen (Highcoast Vintage) är verkligen drömmen för en sådan fantast som mig. Så roligt att det nu finns två butiker i närområdet att besöka! Helt klart blir det fler utflykter framöver!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar